'It takes a village to

raise a child' 

- Afrikanskt ordspråk


Vårt mål är att kommuner, kulturskolor, idrottsförbund och föreningar över hela landet ska gå med i SPARKS Generation så att fler unga kan hitta sin grej!Idag tror många unga att det inte finns någon aktivitet för dem. Man tror att det är för sent att börja en ny aktivitet, och är rädd att göra bort sig när man väl börjar.


Vill du nå ut och hjälpa unga att hitta sin grej? Gå med i SPARKS Generation så gör vi det enklare för dem att hitta till din förening eller kulturskola. Är du från en kommun eller skola, och vill veta mer om hur SPARKS kan bidra till att lyfta det lokala föreningslivet?


Bedriver du aktiviteter som vänder sig till 10-15 åringar, där ungdomar får utvecklas och må bra? Om ja, maila: alexandra@sparksgeneration.com

Vi vill gärna kontakta dig och din verksamhet för eventuellt programinslag, promota eventuella prova-på-dagar eller spännande aktiviteter ni har.  
IFK STOCKSUND

IFK Stockund var en av de första fotbollsklubbar som anslöt sitt till Sparks och har bidragit enormt med insikter från sina spelare som utvecklat Sparks Generations koncept.

www.ifkstocksund.se

Svenska volleybollförbundet

Svenska Volleybollförbundet är en av SPARKS Generation första samarbetspartners.Tillsammmans har vi samlat över 15 olika föreningar runt om i Sverige som erbjuder gratis prova på tillfällen för unga att hitta Volleyboll som sin grej!

volleyboll.se

Svenska bågskytteförbundet

Efter bågskyttet kommer vi att inspirera unga att prova på bågskytte. En otroligt spännande sport som kräver mentalt fokus, vilket också skapar ett lugn.

www.bagskytte.se


sundbybergs kulturskola

Tillsammans med en rad kulturskolor i Stockholms län promotar Sparks Generation Sparks Creative, ett koncept där kulturskolor erbjuder gratis prova på tillfällen inom improvisationsteater, måleri och streetdance.

https://www.sundbyberg.se/kultur-fritid/kulturskolan.html

kulturskolan Stockholm

Sparks Generations partnerskap med Kulturskolan Stockholm har inneburit att vi bl a har kunnat filma inspirationsfilmerna med Wilma & Emil Holmwqvist samt fått medverka på Kulturskolans dag 22/5 i Kungsträdgården.

https://kulturskolan.stockholm.se/

Tyresö kulturskola

Tillsammans med en rad kulturskolor i Stockholms län promotar Sparks Generation Sparks Creative, ett koncept där kulturskolor erbjuder gratis prova på tillfällen inom improvisationsteater, måleri och streetdance.

https://www.tyreso.se/tyreso-kulturskola.html


Bli sparkschampion idaG!

Alla kan bidra med något. Oavsett om du är privatperson, företag, ideell organisation, kommun eller stiftelse, så får du gärna bidra med kunskap, kontakter, goda exempel och förebilder, aktiviteter, utrustning eller donera pengar. 

Maila gärna till: alexandra@sparksgeneration.com, så  kommer vi tacksamt att ta emot din hjälp för att alla ungdomar skall känna Spark inom sig,  och få mer kunskap om hur man mår bra. 


SparksChampion Företag :

Vi är oerhört glada och stolta över våra samarbeten med våra SparksChampions företag som bidrar med sin gedigna kunskap och sina kontakter på ett fantastisk sätt. Dessa är idag: